Waarover gaat de raad?

MEEDOEN

De participatieraad praat namens de inwoners van Beverwijk mee over onderwerpen die te maken hebben het sociaal beleid. Maar dat kunnen wij niet alleen! 

Doe of praat mee!

De participatieraad kan alleen goed functioneren met de input van inwoners. Meedoen met de participatieraad Beverwijk kan op een paar manieren. Je kunt zitting nemen in de raad. We zoeken vaak nieuwe leden! Lid worden houdt in dat je regelmatig vergadert op basis van een agenda met tal van onderwerpen. We maken samen keuzes over wat er op die agenda komt en hoe we inwoners over die onderwerpen naar hun mening en ervaring vragen. Tenslotte maken we daar een advies aan de gemeente over.  

Of je kunt meepraten in werkgroepen, die ervoor zorgen dat inwoners op een conrete vraag advies kunnen geven. Maar je kunt ook als individuele inwoner input geven voor adviezen of projecten door een keer aan te schuiven bij onze vergadering of van een werkgroep. Of mail ons met een vraag of mening. 

Vergaderingen bijwonen

De raad vergadert elke derde maandag(na)middag van de maand. Wil je een vergadering bijwonen? Neem dan contact met ons op.

 

Wat vind jij van het sociaal beleid in Beverwijk?

Heb je een vraag over het sociaal beleid in Beverwijk en Wijk aan Zee? Wat vind jij dat er anders moet op sociaal gebied? Wil je een keer een vergadering bijwonen?